Over ons

Meer over ons

Geachte gast, Welkom in ons drijvende restaurant Libelle. Graag willen wij u voorstellen aan de verschillende stijlen van de Aziatische keuken. Eeuwenoude traditionele kookkunsten worden in onze keuken toegepast. Liefde voor goede producten en passie voor het koken, heeft de Chinese keuken hoog in het vaandel staan.

Van authentiek Chinees tot modern Japans of vlammende Thaise gerechten: u kunt het bij ons verwachten. Geen uitdaging is te groot voor onze ervaren chef-kok. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een gerecht aanwezig is dat bij u in de smaak zal vallen.

Met meer dan 25 jaar horeca-ervaring in verschillende restaurants bieden wij u een zorgzaam, maar bovenal betrokken en gastvrij team in de bediening. Dit team streeft door middel van haar goede serviceverlening naar een complete avond uit voor u en uw gezelschap.

Het personeel staat u graag te woord en wil u graag helpen bij specifieke diëten of wensen. De tijd van ‘even’ uit eten gaan is voorbij. Laat u meeslepen door de beleving van de avond en wij zorgen voor de rest!

Sfeerbeelden